8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama
08 Mart 2023

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de çalışanlarını ve hastalarını unutmadı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gökalp ve Hastane yöneticileri, hastane birimlerini tek tek ziyaret edip kadın çalışanlar ve hastaların kadınlar gününü kutlayarak karanfil hediye etti.
      8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Hastane Başhekimi Prof.Dr. Orhan Gökalp , hastanedeki odaları gezerek kadın hastalara karanfil takdim etti.. Hastaların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başhekim Gökalp, kendilerine sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu. Hasta ziyaretlerinin ardından kadın personellere de karanfil vermeyi ihmal etmeyen Prof.Dr. Gökalp, çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kadın vatandaşlarımız da, böyle anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.
8mart (2).jpeg
8mart (1).jpeg