14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü
16 Haziran 2022

14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü kapsamında Kızılay tarafından İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  kan bağış organizasyonu düzenlenmiştir. Bu organizasyonla hem hastane çalışanlarının hem de hasta yakınlarının kan bağışına yönlendirilmeleri amaçlanmıştır. Kan bağış organizasyonu ile ilgili Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz yaptığı açıklamada  ‘’Gönüllü karşılıksız kan bağışı hayat kurtarır. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Barış Dolaş’a, katkılarından dolayı İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Berrin Uzun ve Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul’a teşekkür ediyorum. Ayrıca organizasyon sırasında desteğini esirgemeyen tüm hastane personeline, kan bağışında bulunan tüm bağışçılara ve Kızılay kan bağış ekibine de teşekkür ederim.’’ demiştir.

• kan bağişcıları (1).jpeg
  • kan bağişcıları (3).jpeg