‘’Diyabet Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı”
13 Haziran 2022

‘’Diyabet Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı”
İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İzmir’de Kamu Hastaneleri içinde bir ilk olan ‘’Diyabet Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı” kapanış töreni gerçekleştirilmiştir.  Hastane Ameliyat Konferans Salonunda yapılan törene,  Hastane Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Celaleddin Turan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın, Hastanemiz Endokrin Kliniği hekimlerinden Prof. Dr. Barış Önder Pamuk, Doç. Dr. Güzide Gonca Örük katılmıştır.

Törende konuşmasını yapan Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın; ‘’İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, S.B.Ü. Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alanında uzman eğitimciler ve rehber hemşireler tarafından 11 gün teorik 9 gün uygulamalı olarak gerçekleştirilen kursumuz tamamlanmıştır. Kursiyerlerimizin diyabetli bireylerin günlük yaşamını tamamen sağlıklı bir birey olarak sürdürebilmesi için gerekli bilgi ve becerilerini geliştirdiklerine ve aldıkları eğitimleri sahaya yansıtacağına inanıyorum. Tüm eğitimcilerimize ve rehber hemşirelerimize desteklerinden dolayı teşekkür eder, kursiyerlerimize meslek hayatlarında başarılar dilerim” demiştir. İzmir’de ilk olarak hastanemizde açılan Diyabet Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı kapanış töreni kursiyerlere katılım belgelerinin takdimi ile sonlanmıştır.

• s1 (1).jpeg
  • s1 (7).jpeg