İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemovijilans Birimi eğitimleri A konferans salonunda verilmeye başlanmıştır.
14 Haziran 2022

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın'ın bilgilerinde,  Doç. Dr. Berrin Uzun öncülüğünde Uzm. Dr. Hayri Güvel, Uzm. Dr. Ufuk Şahbaz, Hemşire Vahide Yılmaz ve Hemşire Selvinaz Göklü tarafından güvenli kan nakli ve transfüzyon reaksiyonlarına yaklaşım konusunda hastane hekim ve hemşire eğitimleri A konferans salonunda verilmeye başlanmıştır.
Hemovijilans Birimi eğitimleri ile çalışanların güvenli kan nakli ve oluşan aksaklıklara anında müdahale etme bilgi ve beceri kazanması sağlanarak sıfır hatayla kan naklinin uygulanması hedeflenmektedir. Ayrıca hemovijilans birimi tarafından transport personelleri de dahil hekim ve hemşire uyum eğitimleri de verilmeye devam etmektedir.

• 1 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-06-14 at 09.55.09.jpeg