Hastanemizde ‘’Değişen Dünya, Dönüşen Hemşirelik’’ Sempozyumu Düzenlenmiştir.
12 Mayıs 2022

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ile Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği ile   Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘’Değişen Dünya, Dönüşen Hemşirelik’’ Sempozyumu Ameliyathane Binası konferans salonunda düzenlenmiştir.

Dört oturum şeklinde düzenlenen sempozyumda İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın, K.Ç.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Prof Dr. Yasemin Tokem ile Prof. Dr. Derya Özer Kaya, İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz, İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop  açılış konuşmalarını yapmıştır.

Sempozyumun ilk oturumu  İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop, K.Ç.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Derya Özer Kaya, İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz’ün  Başkanlığında ‘Yenilikçi Bakış Açısıyla Hemşireliğe Yatırım Yapmak’ ana başlığı ile Liderlik ve Güç, Güvenli Bakım Uygulamaları, Hemşirelik Eğitimin Dönüşümü   alt başlıklarının konuşmacılarının sunumlarını anlatması ile ikinci oturuma geçilmiştir.
Sempozyumda Değişen Dünyada Hemşire İnsan Gücü Yönetimi, Mesleki Doyum ve Deneyim Paylaşımı, Hemşirelikte Mesleki Doyum ve Kazanımlar  konuları konuşmacıların sunumu ile katılımcılara aktarılmıştır. Sempozyum   mesleğinde 37 yıl ve üzeri hizmet veren hemşire, ebe ve sağlık teknikerlerine plaket takdimi ile sonlanmıştır.

• Değişen Dünya, Dönüşen Hemşirelik (13).jpeg
  • Değişen Dünya, Dönüşen Hemşirelik (12).jpeg