14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde Yılın Doktoru
25 Mart 2019

“İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi  El Cerrahisi Yandal Uzmanlarından Op. Dr. Ahmet Savran, mecburi hizmeti boyunca 2 yıldır il geneli replantasyon nöbetleri konusunda gösterdiği çabası göz önünde bulundurularak, İzmir Sağlık Müdürlüğü tarafından  ilimiz adına yılın doktoru seçilmiştir. 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve İl Sağlık  Müdürümüz  Uzm. Dr. Bediha Salnur’dan ödülünü almıştır.

Ödül töreninin ardından Op.Dr. Savran  Ülke genelinde el cerrahı sayısının azlığından bahsederek, bu dönemde Ege bölgesinde kamuda çalışan tek el cerrahisi yandal uzmanı olduğunu, buna rağmen bir karşılığı olsun - olmasın önce insan diyerek çalıştığını, herhangi bir mesai saati yada nöbet ücretine bağlı  olmaksızın aldığı sorumluluğun farkında olduğunu belirtmiştir.