‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında hastanemiz bahçesinde fidan ve çiçek dikme etkinliği gerçekleştirildi.
05 Haziran 2024

5 haziran

‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında hastanemiz bahçesinde Çevre Birimi ve Eğitim Arge tarafından düzenlenmiş olan fidan ve çiçek dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Çalık, Yönetim Ekibimiz ve hastane çalışanlarımız katılım gösterdi.
Doğal kaynakların hızla tükenmesi ve çevre kirliliğinin dünya genelinde artmasıyla birlikte, çevreyi koruma sorumluluğumuz da giderek önem kazanıyor. 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde, sevdiklerinize anlamlı mesajlar göndererek onları doğayı koruma konusunda bilinçlendirebilirsiniz. Dünya Çevre Günü'nüz kutlu olsun, doğayı koruma bilinciyle hareket edelim ve sevdiklerinizi de bu önemli günde çevreyi korumaya davet edelim. Unutmayın, küçük adımlar büyük değişimler yaratır.