Türk Cerrahi Derneği Üyeleri Genel Cerrahi Kliniği ve Re-akreditasyonu için hastanemize ziyarette bulundular.
05 Mart 2024

türk cerrahi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği, TCD-Türk Cerrahi Derneği Eğitim Kurumları ve Programlarını Değerlendirme Komisyonu (Eşyetkilendirme Komisyonu) tarafından değerlendirilmiş ve Prof. Dr. İbrahim Etem Geçim, Prof. Dr. Serap Erel, Prof. Dr. Halil Kaya Yorgancı, Prof. Dr. Şevket Cumhur Yeğen, Prof. Dr. Emin Sami Gürleyik, Prof. Dr. Nihat Zafer Utkan ve Prof. Dr. Kemal Arslan gibi değerli hocalarımız tarafından incelenmiştir. Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Çalık, Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Kemal Atahan ve Genel Cerrahi eğitim kadrosu, ayrıca eğitim alan asistan doktorlar da ziyaret sırasında hazır bulunmuşlardır. Bu değerlendirme sonucunda, Genel Cerrahi Kliniğimiz TCD-Türk Cerrahi Yeterlik Kurulu tarafından Eğitim Kurumları Re-akreditasyon sürecini tamamlamıştır.