Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Danışanları El Emeklerini Sergilediler.

Güncelleme Tarihi: 20/12/2017

Karabağlar Halk Eğitimi Merkezi ile İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi işbirliği ile Toplum Ruh Sağlığı Danışanlarının el sanatları,resim çalışmaları  ve hazırladıkları unlu mamülleri yılbaşı öncesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açtıkları standlarda  sergilediler. Danışanların el emeği göz nuru ürünlerine çalışanların ve hasta yakınlarının yoğun ilgisi gözlendi.Seramik Öğretmeni Deniz Aydoğan, Resim Öğretmeni Nurhan Doğan, El Sanatları Öğretmeni Arzu Dayan ve Personel Rıza Dağtaş standa katılanların ilgi ve alakalarından çok memnun kaldıklarını belirtiler.

• 2.JPG
  • IMG_3397.JPG