Hastane Yönetimi Hatay Ek Hizmet Binasında Buluştu.

Güncelleme Tarihi: 08/12/2017

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Nurettin Ünal başkanlığında Hastane yönetimi, Klinik İdari ve Eğitim sorumluları ile birlikte Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Hatay Ek Hizmet binasında çalışanlar ile bir araya geldi.

Hatay Birleşkesi tanıtım ve ek hizmet binasının daha etkin kullanılması için bir araya gelen İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ile Hatay Ek Hizmet binasında görev yapan Doktor ve Hemşireler ile fikir teatisinde bulunuldu. Verimli geçen toplantının ardından Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Nurettin Ünal tüm çalışanlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.