Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi: 08/12/2017

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir süredir Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hasta bekleme alanları daha konforlu hale getirilmekte, bozuk yollar ve kaldırımlar onarılmakta, otopark alanları yenilenmekte, bank eksiklikleri tamamlanmakta, çevre düzenlemesi ile hastane çehresi değiştirilmektedir. Bu çalışmaları yerinde görmek ve ayrıca Hastane Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal'ı makamında ziyaret etmek için Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengünler İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesine geldiler.

Hastane Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal, Karabağlar Belediyesinin yaptığı hizmetler dolayısı ile teşekkürlerini iletirken Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengünler'e teşekkür plaketi takdim etti. Hastanede yapılan çalışmaları yerinde gören, Başkan Selvitopu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine hizmet etmeye her zaman hazır olduklarını belirterek ziyareti sonlandırdılar.