Güncelleme Tarihi: 16/10/2019

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği İ.K.Ç.Ü.Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Ziyaret Etmiştir. Başhekim Prof. Dr. Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret eden Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği hastane hakkında bilgiler aldıktan sonra Ege Bölgesi ve İzmir’in sayılı özellikli hizmet veren Amatem Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’ni  ziyaret ederek verilen hizmetler hakkında bilgiler alarak hasta ve hasta yakınları ile sohbet  etmiştir. Karabağlar Kaymakamı Öneği; Amatem Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’ndeki temaslarından sonra hastaneden ayrılmıştır.