Kreşteki çocuklarımızın yıl boyunca hazırladıkları resim ve el işi çalışmaları.
11 Nisan 2019

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kreşindeki çocuklar Kreş Müdürü Çocuk Gelişimi Eğitimi Uzmanı Dilek Dutsağ koordinatörlüğünde yıl boyunca hazırladıkları resim ve el işi çalışmalarını Hastane Başhekimliği önünde açtıkları sergilerini, Hastane Başhekim v. Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu, hastane idarecileri, veliler, öğretmenler, çocukların ve hastane çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Serginin açılışında konuşan Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu, “Geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımızı, yarınlara hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın el emeklerinin ürünü olan bu sergi sayesinde onların eserlerini görme fırsatı bulduk. Daha nice sergilerde bir arada olmak umuduyla emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi ve hastane çalışanı olan veliler ve Kreş öğretmenleri ile birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi gezen ve eserleri tek tek inceleyen Hastane Başhekim V. çocuklarla bol bol sohbet etti.