02 Temmuz 2021

Tamamlanan Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 . sü düzenlenen Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı tamamlanmıştır. 3 hafta teorik (online), 3 hafta pratik uygulamanın verildiği eğitim programına 15 kursiyer katılmıştır.
Eğitim programının sona ermesi nedeniyle Ameliyathane Konferans Salonunda kapanış töreni düzenlenmiştir.  Törende konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın ise   Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Programına katılan tüm kursiyerlere teşekkür ederek kurs sayesinde öğrendiklerini meslek hayatlarında kullanacakları umut ettiğini belirtmiştir.
Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Selcen Kundak Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Programı gibi önemli bir programın hastanemizde verilmiş olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını, Acil servislerde yürütülen hizmetlerin ekip işi olduğu ve işi daha bilgili bir ekip ile vermenin hizmet kalitesini artırdığını belirterek   eğitime katılan kursiyerlerin bu programlardan istifade edip mesleklerinde kullanacaklarını umduğunu ayrıca programa katkı sunan eğitmenlere ve tüm kursiyerlere teşekkür etmiştir. Tören Kursa katılan kursiyerlere sertifikalarının takdimi ile sonlanmıştır.

WhatsApp Image 2021-07-02 at 14.04.34.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-02 at 13.58.28.jpeg