21-27 Haziran Pektus Haftası
25 Haziran 2021

21-27 Haziran Pektus Farkındalık Haftası kapsamında İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniği tarafından bir dizi etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında Pektus (göğüs duvarı deformitesi)  ile ilgili bilgilendirici broşürler vatandaşlara dağıtılmış, Klinikte Pektus hastalığına dikkat çekmek için turuncu balonlar süslenmiştir.  Etkinlikler,  Pektus Derneği ve  İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniği’nin ortak olarak düzenleyecekleri Yeni Nesil Sağlık Platformu üzerinden online düzenlenecek Pektusta Güncel Yaklaşımlar konulu online konferans ile 19 Mayıs Üniversitesi, 14 Mart Tıbbiyeliler Derneği, Ulubat Bilimsel Araştırmalar Topluluğu ve İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniği’nin ortaklaşa düzenleyecekleri 1. Pektus Farkındalık Sempozyumu online semineri  devam etmektedir.

WhatsApp Image 2021-06-25 at 09.32.03 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-06-25 at 09.32.03.jpeg