1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde Sağlık Çalışanları Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etmişlerdir.
03 Ekim 2019

İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Hacı Vakkas Benli, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nesrin Önder ve Hastane çalışanları 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Huzurevi Müdür Yardımcısı  Zeynep Bulut Doğan; yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek  Huzurevinde yapılan çalışmalar, sunulan hizmetler ve yaşlıların sağlık durumları hakkında Sağlık çalışanlarına detaylı bilgiler vermiştir.
Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu  konuşmasında " Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yaşlılarımızın sağlık alanındaki  her türlü ihtiyacını gidermek adına yanlarında olduklarını  ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını saylayacaktır. Bu vesile ile bu anlamlı günü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.Sağlık çalışanlarının, huzurevi sakinlerine karanfil takdimi ile ziyaret sonlanmıştır.

1-5.jpeg

1 (1).jpeg