Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Ünal için Veda Töreni Düzenlendi.
25 Şubat 2019

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak bir buçuk sene görev yapan, tüm çalışanların gönlüne girmeyi başaran Prof.Dr.Nurettin Ünal’ın 9 Eylül  Üniversitesi Hastanesi Başhekimi olarak görev değişikliği nedeniyle İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Konferans Salonunda veda töreni düzenlenmiştir.Tören Hastane çalışanlarının Prof. Dr. Nurettin Ünal’a mesajlarından oluşan bir kısa video sunumu ile başlamıştır.

Törenin açılış konuşmasında konuşan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Op.Dr.Recep Gür Ustaoğlu “Prof.Dr. Nurettin Ünal ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek tüm personelinin gönlünü kazanmış biri olan Ünal’ın 9 Eylül Üniversitesi Hastanesine gideceğinden duyduğu üzüntüyü belirterek 9 Eylül Üniversitesi’nin çok şanslı olduğunu belirterek orada da başarılı işlere imza atacağını belirtti.

Op.Dr.Ustaoğlu’nun konuşmasının ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE yaptığı konuşmasında “Biz Prof.Dr. Nurettin Ünal ile çalışmaktan çok hoşnuttuk onunla çalışmak onun Başhekimliği döneminde Hastane çalışmalarından memnuniyet duyduk kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

İKÇÜ Genel Cerrahi A.B.D. Öğretim Üyesi Prof.Dr. Osman Nuri Dilek,  Prof.Dr. Nurettin Ünal’ın başarılı başhekimliği süresince Üniversite ile hastane arasında kurulan diyalogların çok iyi olduğunu bu birlikteliğin Prof.Dr. Ünal’dan  sonrada devam etmesi temenni ettiğini belirterek çalışma hayatında başarılar diledi.

Başhekim Prof.Dr. Nurettin Ünal ile ilgili konuşmak isteyen hastane çalışanlarına söz verilmiştir. Hastanemizde görev yapan Hemşire Eser Çelik Avcı’nın verdiği bir mini konserin takdimi sonrasında Prof.Dr. Nurettin Ünal’a, Hastane Yönetimi tarafından hazırlanan plaket ile çiçek takdimi ile program sona ermiştir.