Hastanemiz Diyaliz Hastaları Yeni Yılı Oynayarak Karşıladı.
03 Ocak 2018

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kronik Diyaliz Eğitim Merkezi'nde düzenlenen yılbaşı programında tedavi gören hastalar moral topladı.Hastaların çalıp söylediği programda çalışanlar,hasta ve hasta yakınları eğlenceli vakit geçirerek 2018 yılında  nakil bekleyen tüm hastalara uygun organların bulunması ve  sağlıklarına kavuşmaları dilekleri ile yeni yılı karşıladılar.
İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Ünal ise diyaliz merkezinde bu yıl ilk defa böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirterek  "Amacımız farkındalık yaratmak. Hastalarımızın ümitlerinin 2018 yılına taşındığını göstermek için böyle bir program hazırladık. Bizim beklentimiz kadavradan organ bağışı rakamlarını arttırmak ama Türkiye'de canlıdan yapılan organ bağışı rakamları daha fazla. Bu konuda her ortamda bilgilendirme çalışması yapıyoruz."dedi.