Sağlıkçılardan Onkoloji Hastalarına Sürpriz Yılbaşı Kutlaması
29 Aralık 2017

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Onkoloji Servisi Kemoterapi Ünitesi  çalışanları, kemoterapi  hastalarına sürpriz yılbaşı eğlencesi yaptı.

Sağlık personellerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, kemoterapi almak için hastaneye gelen onkoloji hastalarına konser verdi.Hasta ve hastane personelinin karşılıklı oynayarak 2017’ye veda edip 2018’ye “Merhaba” dediği günde Başhekim Prof.Dr.Nurettin Ünal onkoloji hastalarının moralini düzeltmek,onları bir nebze de olsa mutlu edebilmek için bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederek hastaların ve tüm sağlık  çalışanlarının yeni yılını kutladı.

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Onkoloji Servisi Kemoterapi Ünitesinin  bu yıl dördüncüsünün düzenlediği onkoloji hastalarının yeni yıla mutlu ve umutlu bir şekilde girmesini amaçlayan etkinlikte hastalar moral toplayarak Türk Halk Müziği Korosunun söylediği  türkülere eşlik ettiler.Kemoterapi Ünitesi çalışanlarının hastalara hediyeler dağıtması ile etkinlik sona erdi.

• IMG_4110.JPG
  • IMG_4079.JPG