İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesini Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Ziyaret Etti.
26 Nisan 2018

İzmir Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri hastaneleri tanımak ve işleyişlerini yakından görmek amacıyla İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. 23 kişilik Öğrenci heyetine  Eğitim ve ARGE Birimi tarafından önce hastane ile ilgili kısa bir sunum yapılıp hastanenin tarihi ve verdiği hizmetler ile ilgili bilgiler verildi. Ardından öğrencilere  klinikler gezdirilip işleyiş hakkında bilgilendirildi. Öğrenciler bu ziyaretten memnun kaldıklarını, çalışma hayatlarının geçeceği yerleri yakından tanıma ve görme imkanına kavuştukları için Hastane Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal ve ekibine   teşekkür ettiler.