İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘nde Fidan Dikme Şöleni
06 Nisan 2018

İKÇÜ  Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hastane Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Ünal, hastane yöneticileri ve çalışanları, hastane çevresinde ağaçsız alanlara meyve fidanları dikti. Bademli Tarımsal Kooperatif Başkanı Selçuk Bilgi ve Saadettin Top’un katkıları ile temin edilen meyve fidanları çalışanlar tarafından dikildi.

Başhekim Prof.Dr.Nurettin Ünal’da diktiği fidanın can suyunu verirken   “Ağaçlık alanlar, doğal hayatı koruyan, doğal dengeyi sağlayan ortamlardır. Aynı zamanda bizler için mesire yerleridir. Ağaçlar, oksijen kaynağımızdır, hayat kaynağımızdır. Dolayısıyla ağaçların dikilmesi, korunması, bakılması, büyütülmesi büyük önem arz etmektedir. Bugün yapmış olduğumuz bu ağaçlandırmanın hayırlı olmasını diliyorum. Fidan dikme şölenine katkı sunanlara ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...