02 Nisan 2018

696 sayılı KHK'ya ile Taşeron olarak çalışan personelin Kadroya geçirilmesi ile ilgili sürecin sona ermesi ile hastanemizde  Taşeron olarak görev yapan personelin kadroya geçiş işlemleri de tamamlandı.Emekliliği gelen personellerimize Hastanemiz Yönetimi tarafından bir tören düzenlenerek kendilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.
Veda töreninde  konuşan Hastane Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal Kadroya geçiş sürecinde daha önce emekli olmuş ve emekliliği gelmesi dolayısı ile kadroya geçemeyen personele çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi.

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...