ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU
09 Aralık 2021

ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI
BAŞVURU DUYURUSU

İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi  tarafından,  24 Ocak 2022 – 4 Mart 2022 tarihleri arasında "Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir. Eğitim başvuruları 13 Aralık 2021 – 23 Aralık 2021 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;
https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2Fduyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu:
Hemşire Fatma Havva Çetin
Telefon:0(232) 244 44 44     Dahili:2393 - 1993
E-posta: fatmahavva.cetin@saglik.gov.tr

Başvuru şartları/gerekli belgeler:

Bu sertifikalı eğitim programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.
- Başvuru Formu (onaylı)
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
- Çocuk ve erişkin acil serviste çalıştığı tarih aralığını belirten resmi görev belgesi
- Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi (aslı gibidir onaylı)
- Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)
-Çocuk ve erişkin acil serviste çalıştırılması planlanan personel ise, görev yaptığı hastanenin bu personeli acil serviste çalıştırmayı planladığını belirten yazısı.

Hemşire Fatma Havva Çetin 2393