İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ikincisi düzenlenen Sertifikalı Eğitim Programının kapanış töreni Ameliyathane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.
20 Aralık 2019

Kapanış töreninde konuşan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yrd. Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu; Sağlık Bakım unsurlarında Acil Hemşireliğinin ayrı ve özel bir yeri olduğunu söyledi. “Sağlık mesleği fedakarlık isteyen bir meslektir bunun yanında bir hastanın hayatını kurtarmak ve kurtardığınız kişinin gözlerinde o muazzam ışığı gördüğünüzde bu mesleğin ne kadar yüce bir meslek olduğunu anlarsınız o ışığı görebilenler ve bunun kalplerinde hissedenler bu hazzı yaşanların yapabileceği bir meslektir sağlık mesleği. Bu hazzı yaşayanlardan olmanızı temenni ediyor hastanemizde düzenlenen kurs ile aldığınız bilgi ve becerilerle Sağlık hizmetlerinde daha faydalı olacağınızı düşünüyor çalışma hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Düzenlenen sertifikalı eğitim programına Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen, 20 Acil Hemşiresi üç hafta teorik, üç haftada pratik eğitim alarak eğitimlerini tamamlamışladır. Kapanış töreni sertifika almayı hak eden kursiyerlere sertifikalarının takdimi ile sonlanmıştır.