İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı.
11 Kasım 2019

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ikincisi düzenlenen Sertifikalı Eğitim Programının açılışında konuşan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yrd. Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu; Sağlık Bakım unsurlarında Acil Hemşireliğinin ayrı ve özel bir yeri olduğunu söyledi. Sağlık ile ilgili bilgilerin artması ile hekimlerde olduğu gibi hemşirelerinde branşlaşmaya doğru gidildiğini anlatan Op. Dr. Ustaoğlu, “Branşlaşma ile birlikte bilgi daha da ön plana çıkıyor. Bilgiyi de çalışanlarımıza bu gibi programlarla veriyoruz. Kursiyerlerimize de bu programdan istifade etmeleri ve meslek hayatlarında kullanmalarını tavsiye ediyorum. Özverili çalışmalarından dolayı tüm acil hemşirelerini kutluyor bu eğitimlere katıldıkları için de teşekkür ediyorum,” dedi.

Düzenlenen sertifikalı eğitim programına Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen, 20 Acil Hemşiresi üç hafta teorik, üç haftada pratik eğitim alarak eğitimlerini tamamlayacaklardır.