Dünya Çocuk Gününde Sağlık Çalışanlarından Çocuklara Anlamlı Ziyaret
08 Ekim 2019

Dünya Çocuk Günü münasebetiyle,  İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu,   Hastane Müdür  Yardımcıları ve sağlık çalışanlarından oluşan heyet,  hastane bünyesinde hizmet veren kreşte çocukları ziyaret etmişlerdir.  Çocuklar ile sohbet eden Op. Dr. Ustaoğlu,  çocukların  Dünya Çocuk Gününü kutlayarak, çeşitli hediyeler dağıtmıştır.

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu, yaptığı açıklamada Çocuklarımızın doktor ve hastane stresini yaşamadan muayene olmalarını ve aynı zamanda eğlenme fırsatı bulmalarının önemli olduğunu bunun için de hastane yönetimi olarak büyük gayret gösterdiklerini belirterek “ Aydınlık ve güzel bir gelecek huzurlu - mutlu çocuklarla inşa olacaktır. Tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Gününü kutlarım.” dedi..” dedi.