İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
23 Mayıs 2019

İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından, 696 Sayılı K.H.K. ile kamuda 4D Kadrosunda istihdamları sağlanan çalışanların 2019 yılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili alması gereken zorunlu eğitimler, Hastanemiz A konferans salonunda, 8 günlük bir süreç sonunda tamamlanmıştır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Hasibe Kamış, Sevgi Kılıç ile İşyeri Hekimi Dr. Mehmet Ertan tarafından 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamından İş kazaları, Meslek hastalıkları, Kişisel koruyucu ekipmanlar, risk analizi, yangın, işveren ve çalışanların sorumlulukları ve hakları ile ilgili konularında verilen eğitimler ile çalışanlar bu kapsamda bilgilendirilmişlerdir.