"Hemşirenin Eğitimci Rolünün Toplum Üzerine Etkisi" Sempozyumuna DAVET

Güncelleme Tarihi: 16/04/2019

Kontenjanımız dolmuştur...

Değerli katılımcı;

2019 yılı hemşirelik haftası programı kapsamında İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk EAH, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi işbirliği ile 17 Nisan tarihinde ‘’Hemşirenin Eğitimci Rolünün Toplum Üzerine Etkisi’’ Sempozyumu düzenlenmektedir.

Sağlık hizmetlerindeki değişim ve reformlar hemşirelerin temel rolleri arasındaki eğitimci rolünün öne çıkmasına neden olmuştur. Eğitimci rolümüz sağlıklı nesillerin yetişmesi açısından önem arz etmekte olup, aktif ve bağımsız olması gereken bir alandır. Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını korumaya, geliştirmeye, hastalık halinde iyileştirmeye ve doğru sağlık davranışlarını kazandırmaya yönelik planlı bir biçimde eğitim vermek, hemşirelerin temel rollerinden biridir.

Sempozyumu düzenleme amacımız dünden bugüne hemşirenin eğitimci rolünde gelişen noktayı değerlendirmek, geleceğe yönelik yapılması gerekenleri konuşmak, tartışmak, eğitici rolümüzün mesleğimizin gücüne sağladığı katkılar ve bu konularda deneyimleri olan meslektaşlarımızın görüşlerini paylaşmak için ortam yaratmaktır.

Özenle seçilmiş konu başlıkları sadece eğitici olmakla kalmayacak, aynı zamanda katılan akademisyen ve klinisyen arkadaşlarımızın arasında karşılıklı bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı keyifli bir ortam olacaktır.

Düzenleme komitemiz adına siz değerli meslektaşlarımızı güncel literatürü ve tecrübelerinizi tartışmak üzere toplantımıza davet ediyor, saygılar sunuyoruz.

SEMPOZYUM BAŞKANLARI

Uzm. Fatma İNCEKARA AYDIN

Uzm.Hem. Serap YAŞAROĞLU TOKSOY

TOPLANTI YERİ

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ameliyathane Binası 5.Kat, Konferans Salonu

TOPLANTI TARİHİ

17.04.2019 Saat:09:00-16:00

SEKRETERYA

Halide DENİZ

Berna CAFER

KAYIT

Kayıt adresi: Kesin Kayıt Formu ile kesin kaydınızı yaptırınız. Kontenjanımız dolmuştur

İLETİŞİM

Sempozyum hakkında bilgi almak isterseniz hemşire.egitim@gmail.com adresinden veya

0505 696 84 04 – 0543 419 70 31 telefon numaralarıyla iletişime geçebilirsiniz.

SEMPOZYUM İKÇÜ PROGRAM-2.jpg