Tamamlanan Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
02 Nisan 2019

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 . sü düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlanmıştır. 12 gün teori,20 gün pratik eğitimlerin verildiği eğitim programına Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan 23 kursiyer katılmıştır.

Eğitim programının sona ermesi nedeniyle Ameliyathane Konferans Salonunda kapanış töreni düzenlenmiştir.  Törende konuşan Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hilmi Güngör Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı gibi önemli bir programın hastanemizde verilmiş olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını, ameliyathanelerde yürütülen hizmetlerin ekip işi olduğu ve işi daha bilgili bir ekip ile vermenin hizmet kalitesini artırdığını belirterek   eğitime katılan kursiyerlerin bu programlardan istifade edip mesleklerinde kullanacaklarını umduğunu ayrıca programa katkı sunan eğitmenlere ve tüm kursiyerlere teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdı.

sdfrgesfwryg.jpg

Kapanış konuşmasının ardından eğitime katılan kursiyerlere katılım belgelerinin verilmesi ile program sona ermiştir.

sdfrgeswryg.jpg