8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Güncelleme Tarihi: 25/03/2019

Hayatımızın her yerinde ve her anında sevgi, fedakarlık ve gayretleriyle dünyamızı zenginleştiren, güzelleştiren, verilen her mücadeleye kanıyla canıyla katılan, dört duvarı  yuva yapan, toprağı vatan yapan başımızın tacı kadınlarımız, analarımız, evlatlarımız! 8 Mart Dünya   Kadınlar Gününüz kutlu olsun.  Bu vatanın her bir karışı için canını siper eden şehit annelerimiz - kadınlarımız - evlatlarımız; bu bayrak bu vatan sizlerin omuzlarında yükselmiştir. İlelebet payidar olsun. Ruhunuz şâd olsun, sizlere minnettarız.

Op. Dr. Recep Gür Ustaoğlu
Başhekim v.