3. Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın açılışı
26 Şubat 2019

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başlatılan 3. Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın açılışı yapılmıştır.

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Konferans Salonunda gerçekleştirilen açılışa, Hastane Başhekim Vek.Op.Dr. Recep Gür Ustaoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın, Hastane  idarecileri ve kursiyerler katılmıştır.

Açılış konuşmasında Konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın; Ameliyathanede çalışan hemşirelere görevlerini etkin ve verimli bir şekilde  yapmaları için bilgi, beceri ve tutum kazandırmak için düzenlenen kurs programına katılan herkese teşekkür ederek, kurs programı ile Ameliyathane hemşirelerinin görevlerini, rol ve sorumluluklarını tanımasını, ekip çalışması ve işbirliğinin yararını görmesini, etkili iletişim becerilerini geliştirmesini, hasta merkezli bakım modelini tanımasını ve ameliyathane uygulama standartlarının kaliteli bakıma etkisini öğrenmesini hedeflediklerini belirtmiştir.

Aydın’ın ardından açılış konuşmasında konuşan Hastane Başhekim Vek.Op.Dr. Recep Gür Ustaoğlu ; “Ameliyathane hemşirelerinden bu kurs programına katılan tüm kursiyerleri zor ve özverili bir yol seçtikleri ve bu yola baş koydukları için ayrı ayrı kutlayarak kursiyerlerin bu programla alacakları eğitimle, yeni bilgi ve becerilere sahip olarak kurumlarına döneceklerine inandığını, tüm kursiyerlere ve eğitimcilere başarılı bir kurs programı dileyerek açılış programına katılan yöneticilere ve meslektaşlarına da teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırmıştır.

3. Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı   25.Şubat  2019 – 26 Mart 2019   tarihleri arasında 12 iş günü teorik ve 10 iş günü pratik olmak üzere 22 iş gününde gerçekleştirilecektir. Kurs Programı 19 eğitimci tarafından verilecektir.iş günü pratik olmak üzere 22 iş gününde gerçekleştirilecektir. Kurs Programı 19 eğitimci tarafından verilecektir.