Eğitim ve ARGE Birimi tarafından yıllık değerlendirme toplantısı

Güncelleme Tarihi: 14/01/2019

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve ARGE Birimi tarafından yıllık değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir.

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi A Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Hilmi Güngör başkanlığında toplanmıştır. Tüm Birim ve Kliniklerinin Eğitim Sorumlularının katıldığı toplantıda hizmet içi eğitim modülü, uzaktan eğitim, klinik eğitimler ile ilgili konularda bir yılın muhasebesi yapılarak eksik görülen hususlarda görüş alışverişinde bulunulmuştur.