Hastanemizde çalışma süresi sona eren İŞKUR çalışanları için veda programı düzenlenmiştir.
15 Ocak 2019

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde istihdam edilen 40 kişilik grubun çalışma süresi dolmuştur.

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü, çalışanların son gününde Hastane A Konferans Salonunda veda programı düzenlenmiştir.

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Hacı Vakkas Benli, programda yaptığı konuşmasında, 6 aydır birlikte çalıştıklarını belirterek, "Bizler geçen bu süre zarfında bir aile ortamında hastanemizde güzel hizmetler gerçekleştirdik. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkürlerimizi sunuyor bundan sonraki hayatlarınızda başarılar diliyorum“ dedi.