“Sağlıklı yeni bir yıl 2019” Etkinliği
15 Ocak 2019

2019 yılına girmeye hazırlandığımız şu günlerde hastane çalışanlarının moral motivasyonunu artırmak senenin yorgunluğunu atmak için çalışanları bir araya getirmek amacıyla   İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından Ameliyathane Konferans Salonunda bir etkinlik düzenlenmiştir.  2019’un sağlıklı huzurlu bir yıl olması temennisi  ile Hastane Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Ünal ile TRT THM Ses Sanatçısı Bahattin Turan’ın birlikte kestikleri pasta ile başlayan etkinlik, katılımcılara TRT Ses Sanatçısı Bahattin Turan’ın  verdiği konserle devam etmiştir.  Konserin ardından Prof.Dr.Nurettin Ünal, konser için hastanemize teşrif eden TRT Ses Sanatçısı Bahattin Turan ile Trt Prodüktörü Salih Soysal a plaket ve çiçek takdim etmiş ve ardından  program sona ermiştir.