2. İzmir Acil Tıp Günleri Sempozyumu İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Düzenlenmiştir.
24 Aralık 2018

“Kardiyovasküler Sistem Acilleri” konulu 2. İzmir Acil Tıp Günleri Sempozyumu 21 Aralık 2018 Cuma   İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Büyük Konferans Salonunda düzenlenmiştir. Sempozyuma İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis çalışanları,İzmir’de bulunan Üniversite Hastaneleri ile Özel Hastanelerin Acil Servis çalışanları katıldı.

Sempozyumda ilk konuşmacı Dokuz Eylül Üniversitesi’nden  Prof.Dr. Ersin AKSAY;  “Hangi göğüs ağrıları acil servisten taburcu edilir” konulu sunumunu yaptıktan sonra sırasıyla SBÜ İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden  Uzm.Dr.Caner SAĞLAM; “ESC 2016 kalp yetmezliği kılavuzundan klinik pratiğe yansıyan değişimler”, SBÜ İzmir Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden Doç.Dr. Özge Duman ATİLLA; “geniş QRS’li taşikardiler acil yaklaşım ayrıca tanı ve tedavisi” konusu ile İzmir  Özel Medical Park Hastanesi’nden Doç.Dr. Cem ERTAN; “STEMİ 2017 neler değişti” konusu hakkında bilgileri katılımcılarla paylaşmışlardır. Sempozyum soru ve cevap kısmının gerçekleştirilmesi ile birlikte sona ermiştir.