HEMŞİRE KOCADAĞ, YENİ HAYATLARA UMUT OLDU.
07 Aralık 2018

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane / Post Op birimi çalışanlarından Hemşire İlknur Kocadağ   beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmiştir. Hastanemiz Yoğun Bakım Ünitemizde tedavi gören Hemşire Kocadağ beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine Karaciğeri Malatya’da, Akciğeri İstanbul’da ve Böbrekleri ve korneası  İzmir’de ihtiyacı olan hastalara nakledilmiştir.

Hemşire İlknur Kocadağ için  İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde bir tören düzenlenerek gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanmıştır.

Cenaze töreninde konuşan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Ünal ,  Kocadağ’ın   aramızdan ayrılmış olmasından dolayı  duyduğu üzüntüyü belirterek, merhumenin ailesinin bu acılı süreçte göstermiş oldukları duyarlılığın herkese örnek teşkil etmesini  temenni etmiştir. “ İlknur Kocadağ hayata veda ederken organları başka hayatlara umut olacaktır.   Pek çok aile ona duacı olacak” dedi. Daha sonra çalışma arkadaşlarının sevdiği bir isim olduğunu belirterek son yolculuğunda bir araya gelen herkesin haklarını helal etmesini istemiştir.

İlknur Kocadağ ‘ın Babası ise kızının kimsenin kul hakkını çiğnemediği bu konuda çok hassas olduğunu belirterek bilmeden üzdüğü kırdığı ve hakkının geçtiği varsa onlarında haklarını helal etmesini istedi. İlknur Kocadağ’ın  mesai arkadaşlarının  konuşmalardan sonra yapılan duaların ardından Gültepe’nin cenazesi son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlanmıştır.