Prof. Dr. Belkıs Ünsal için veda töreni
06 Aralık 2018

KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Konferans Salonunda düzenlenen veda törenine Başhekim, Başhekim yardımcıları, Destek Kalite Hizmetleri Müdürü,Hekimler, Hemşireler, çok sayıda hastane çalışanı ile daha önce görev yapıp emekliye ayrılmış  eski ekip arkadaşları katıldı.
Oldukça duygulu anların yaşandığı veda töreni Gastroeneteroloji  Kliniği Doktorlarından Doç.Dr. Cem Çekiç’in, Prof.Dr.Belkıs Ünsal’ın kısa bir hayat öyküsü sunumu ile başlamış daha sonra İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Ünal bir konuşma yapmıştır.
Prof.Dr. Ünal konuşmasında özetle: “  Bu gün burada çok değerli bir meslektaşımızı uğurluyoruz. Belkıs hocamız bugüne kadar hastanemize bir çok hizmetler vermiştir. Bu nedenle kendisine vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz kendisini unutmayacağız."  demiştir.

Daha sonra törende   konuşma yapan mesai arkadaşları Prof.Dr. Belkıs Ünsal  ile ilgili   anılarını katılımcılarla paylaştılar. Prof.Dr. Belkıs Ünsal   ise konuşmasında ," Düzenlemiş olduğunuz törenden dolayı sizlere sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Ben bu hastanede çalışmaktan onur ve gurur duydum hep. Hastane koridorlarının sabah dolu akşamları da  boş halini görmek ve sabah gelen yüzlerce insanın derdine derman olduğumuz içinde mesleğimle hastanemle ayrıca iftihar ettim. Burada herkes sevgiyle işlerini yapıyorlar, burayı ve sizleri daima çok özleyeceğim ve teşekkür ediyorum" dedi. Veda Töreni Plaket,Teşekkür Belgesi ve çiçek takdimi ile sonlanmıştır.