3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi A Konferans salonunda bir program düzenlenmiştir
05 Aralık 2018

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi      A Konferans salonunda bir program düzenlenmiştir. Hastane çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasında konuşan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Ünal,  “Engelli vatandaşlarımızın da hayatımızda olduğu gerçeği ile hareket ederek, sosyal hayatın her aşamasında hem kurumsal hem de birey olarak  gerekli hassasiyeti göstermemiz onların hayatını daha yaşanabilir hale getirecektir. Hastane Başhekimliği  ve bağlı tüm birimlerimiz ile engelli vatandaşlarımızın daima yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek ister engellilerin engellenmediği, yaşama tutunuşlarının kolaylaştığı sağlıklı, konforlu günler dilerim”  dedi.

Prof. Dr. Ünal’’ın konuşmasının ardından Hastane Türk Halk Müziği Korosu üyeleri programa  katılanlara müzik dinletisi sunmuşlardır.