İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ile Karabağlar Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde el sanatları sergisi açıldı.
16 Ekim 2018

Serginin açılış konuşmasında konuşan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal, TRSM’de tedavi gören hastaların topluma kazandırılması amacıyla sosyal rehabilitasyonlarının önemli bir parçası olan iş,uğraşı terapisi sonucu meydana getirdikleri eserlerinin sergilenmesi sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etmiştir.

Hastalar tarafından el emeği göz nuru birbirinden değerli eserler açılış kurdelesinin kesimi sonrası ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştur. Hastane Yönetimi ve  çalışanları, TRSM’de tedavi gören hastalar ile yakınlarının beğenisine sunulan eserler büyük beğeni almıştır.

Hasta yakınları da toplum ruh sağlığı merkezine devam eden hastalarının merkeze başladıktan sonraki olumlu değişimlerine değinerek TRSM çalışanlarına teşekkür etmiştir.

trsm (1).jpg
trsm (2).jpg