24 Temmuz 2018

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji- Anjiyo Kliniğinde görevli Hemşire Ayşe Şükran Akdel evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.17 yıllık hemşire  Ayşe Şükran Akdel, İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde düzenlenen törenle gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze töreninde konuşan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal, Akdel’in çok sevilen biri olduğunu belirterek, "Ölümü bizleri üzdü. Çevresinde sevilen biri olan personelimizi bugün son yolculuğuna uğurluyoruz. Haklarınızı helal ediniz" dedi.