Başhekimimiz Prof.Dr.Nurettin ÜNAL'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
13 Haziran 2018

Nefsin terbiyesine, bedenin sıhhatine sebep, sofraların bereketlendiği, dostlukların pekiştiği, fakir ile zenginin hemhâl olduğu, hep özlenecek mübarek günlerin sonunda yine bir bayrama kavuştuk. Nice bayramlara ev sahipliği etmiştir hastanemiz. Bugün sizlerle bir kat daha yükseliyoruz. Bayramlar hanelere sevinç getirir. Uzaklar yakın olur, sevenler kavuşur. Birliğimizi ve beraberliğinizi güçlendirir.

Bu vesileyle Bayramlarını hastanemiz çatısı altında çalışarak geçirecek olan nöbetçi personelimiz başta olmak üzere, kendisini bu köklü kuruma ait hisseden, hüsniyetle vazifelerini ifa eden tüm çalışma arkadaşlarımın ve ayrıca hasseten Türkiye’nin münevver ikbâline birer nefer olan tüm şehit yakınlarının ve gazilerimizin

Ramazan Bayramlarını kutlarım.

Prof.Dr.Nurettin ÜNAL